Project

General

Profile

Bug #10478

setup and cleanup for pool checkpoint tests doesn't run

Added by Andrew Stormont 7 months ago. Updated 7 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Start date:
2019-03-01
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Difficulty:
Medium
Tags:
needs-triage

Description

The pool checkpoint tests fail because they depend on a "setup" test step which is disabled by default.

History

#1

Updated by Kody Kantor 7 months ago

Testing notes

I successfully built debug and non-debug illumos-gate. I ran these tests for both #10479 and #10478:

root@coke:/opt/zfs-tests/bin# ./zfstest -c ../runfiles/kkantor.run
Test: /opt/zfs-tests/tests/functional/pool_checkpoint/setup (run as root) [00:58] [PASS]
Test: /opt/zfs-tests/tests/functional/pool_checkpoint/checkpoint_after_rewind (run as root) [00:03] [PASS]
Test: /opt/zfs-tests/tests/functional/pool_checkpoint/checkpoint_open (run as root) [00:01] [PASS]
Test: /opt/zfs-tests/tests/functional/pool_checkpoint/cleanup (run as root) [00:00] [PASS]
Test: /opt/zfs-tests/tests/functional/slog/setup (run as root) [00:20] [PASS]
Test: /opt/zfs-tests/tests/functional/slog/slog_014_pos (run as root) [00:44] [PASS]
Test: /opt/zfs-tests/tests/functional/slog/cleanup (run as root) [00:02] [PASS]

Results Summary
PASS 7

Running Time: 00:02:12
Percent passed: 100.0%
Log directory: /var/tmp/test_results/20190304T164850

#2

Updated by Electric Monk 7 months ago

  • Status changed from New to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

git commit 88834f1b9a3f099fd1de381f0b32c6813f620123

commit  88834f1b9a3f099fd1de381f0b32c6813f620123
Author: Andrew Stormont <astormont@racktopsystems.com>
Date:   2019-03-05T02:12:09.000Z

    10478 setup and cleanup for pool checkpoint tests doesn't run
    Reviewed by: Serapheim Dimitropoulos <serapheim.dimitro@delphix.com>
    Reviewed by: John Kennedy <john.kennedy@delphix.com>
    Approved by: Dan McDonald <danmcd@joyent.com>

Also available in: Atom PDF