Project

General

Profile

Actions

Bug #14470

closed

ctftest looks for the wrong as

Added by Robert Mustacchi 6 months ago. Updated 6 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Category:
-
Start date:
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
Difficulty:
Medium
Tags:
Gerrit CR:

Description

The other day I found the prerequisite test fail for ctftest. In this case, we search for a series of different things in the path to run. The one that failed was looking for as; however, in ctftest itself we actually look for gas. The reason this has been working is other systems ended up with an old copy of studio as present which was never used. The fix here is simple, we just need to actually look for the things we use -- gas.

Actions #1

Updated by Electric Monk 6 months ago

  • Gerrit CR set to 2001
Actions #2

Updated by Robert Mustacchi 6 months ago

I tested this by running the updated check on a system without a residual studio and verified that we successfully found the right pre-req and then passed the CTF tests.

Actions #3

Updated by Electric Monk 6 months ago

  • Status changed from New to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

git commit 23c2e9a7f93c300498401f18385284ef6417fc2c

commit  23c2e9a7f93c300498401f18385284ef6417fc2c
Author: Robert Mustacchi <rm@fingolfin.org>
Date:   2022-02-09T23:53:03.000Z

    14470 ctftest looks for the wrong as
    Reviewed by: Andy Fiddaman <andy@omnios.org>
    Reviewed by: Toomas Soome <tsoome@me.com>
    Approved by: Rich Lowe <richlowe@richlowe.net>

Actions

Also available in: Atom PDF