Project

General

Profile

Bug #232

Networking failed after image-update

Added by Dan Pitic almost 9 years ago. Updated over 8 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2010-09-19
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Difficulty:
Tags:

Description

Several network services including nwam, physical and netmask remained
in maintenance state after doing image-update.

Also the ifconfig command would not work and the network card could not
be activated using the network applet.**

History

#1

Updated by Albert Lee over 8 years ago

Please provide svcs -xv output and the end of each of the service log files. Also when you say, "ifconfig command would not work", please provide the command and error message. Thanks!

#2

Updated by Dan Pitic over 8 years ago

Unfortunately I have installed OpenIndiana over the OpenSolaris system I was having problems with, so I can't provide the output you are asking for. The good news is the fresh install worked perfectly and all services are working.

The ifconfig command output something like it couldn't connect to a socket. It wouldn't even display any of the network interfaces on the system, so I couldn't configure any of them.

I'll upgrade another OpenSolaris system to OpenIndiana, and I'll advise if I have the same problem.

#3

Updated by Dan Pitic over 8 years ago

I have just upgraded another OpenSolaris system to OpenIndiana, and I didn't get the network problems I had on the first system. The problems I was experiencing must have been specific to that particular system.

#4

Updated by Matt Wilby over 8 years ago

  • Status changed from New to Closed

Also available in: Atom PDF