Robin Axelsson

Activity

Reported issues: 4

2012-02-03

02:47 PM OpenIndiana Distribution Bug #1934: Fan is always on
I'm on a stationary system using AMD Phenom II X4 and a Radeon HD 5770. I wrote the following in the OpenIndiana mail...

2012-01-30

10:32 PM OpenIndiana Distribution Bug #580: Xorg failure when using the radeon driver with ATI Juniper GPU on oi_b148
I have performed a complete reinstall of OpenIndiana after replacing the motherboard and the hard drive. The new inst...
10:32 PM OpenIndiana Distribution Bug #580: Xorg failure when using the radeon driver with ATI Juniper GPU on oi_b148
I have performed a complete reinstall of OpenIndiana after replacing the motherboard and the hard drive. The new inst...

2011-04-20

11:35 AM OpenIndiana Distribution Bug #609: Missing "man" manual entries
I also noted that there is a missing manual entry for dhcpadm. It seems that a lot of this documentation disappeared ...

2011-01-16

12:03 PM OpenIndiana Distribution Bug #580: Xorg failure when using the radeon driver with ATI Juniper GPU on oi_b148
Hi Julian,
I've acknowledged that you want me to test booting with the live CD. I
don't have access to any CD-ROM ...

2011-01-07

07:34 AM OpenIndiana Distribution Bug #609 (Closed): Missing "man" manual entries
I just discovered that the command beadm has no manual entry in my installation of oi_b148, and yet it is present in ...

2010-12-28

01:19 PM OpenIndiana Distribution Bug #582 (Resolved): Gnome slow login procedure.
After entering the login credentials at the gdm login splash, the system halts and takes about 2 minutes before it br...
01:04 PM OpenIndiana Distribution Bug #581 (Closed): Wrong keyboard layout after update from snv_b134 to oi_b148
I'm using the swedish keyboard layout and after the update it was using the U.S. English layout. I saw that a Swedish...
12:57 PM OpenIndiana Distribution Bug #580 (Resolved): Xorg failure when using the radeon driver with ATI Juniper GPU on oi_b148
I recently updated from snv_b134 to oi_b148 and after that Xorg fails to produce an image when using the radeon drive...

Also available in: Atom